Vibrator kopen

vibrator kopen

Een vibrator kopen is heel makkelijk er is in elke seks shop wel een vibrator te koop maar welke vibrator is  nu geschikt voor jou? Om deze vraag te beantwoorden moet je eerst weten voor welke stimulatie je een vibrator gaat of wil kopen. Elke vibrator heeft namelijk zijn eigen eigenschappen voor verschillende stimulaties. Denk hierbij aan inwendig gebruik of clitorale stimulatie, of voor beide. Misschien zoek je een zogenaamde koppel vibrator, dit is een vibrator die je samen met je parten kunt gebruiken. veel vrouwen hebben dan ook verschillende vibrators in haar nachtkastje liggen. 

Vibrator kopen voor clitoris stimulatie

Ben je van plan om een vibrator te kopen voor clitorale stimulatie doen wij je hier een aantal voorbeelden geven van vibrators die het meest geschikt zijn.

Satisfyer heeft een groot aantal clitoris vibrators die in plaats van trillingen op luchtdruk werken, deze realtief nieuwe vibrators zijn een echte hit op de huidige markt van de clitoris vibrators.

luchtdruk vibrator

De Wand vibrator is ook uitermate geschikt om te kopen als citorale stimulator want deze krachtige vibrator is vaak krachtiger en heeft over het algemeen veel instellingen in trillingen, van zacht tot hard maar ook met versschillende onderbrekingen. Tevens is deze vibrator ook als massage apparaatje te gebruiken. Kortom een veel verkochte vibrator met verschillende toepassingen en vaak oplaadbaar om zo weer batterijen uit te sparen.

Wand vibrator

Vibrator kopen voor g-spot

Een vibrator kopen voor je g-spot is eigenlijk ook een goede keuze. Ook al bestaan er echt twijvels of de g-spot bestaat, er wordt gezegd dat het het uiteinde van de clitotis is maar of het bestaat of niet de G-spot vibrator kan je inwendig tot een machtig hoogtepunt brengen. Door zijn kromme vorm weet hij je g-spot moeiteloos te vinden. Dus een vibrator kopen voor je g-spot moet je deze beslist in je nachtkasje hebben.

G-spot vibrator

Ook wordt voor inwenge stimulatie van de G-spot een vibrerend ei gekocht. Deze ei-vormige vibrator vult en stimuleert je G-spot, Het leuke van deze vibrator is dat je hem helemaal inbrengt en te bedienen is met een afstandsbediening zodat je de vibrator zelf maar ook door je parter kan laten gebruiken. Ook kun je hem inbrengen en bijvoorbeeld gaan wandelen terwijl je partner hem bestuurd. Hoe spannend is dat?

Vibrerend ei

Vibrator kopen voor zowel in als uitwendige stimulatie

Ga je een vibrator kopen voor inwendig gebruik maar ook voor clitorale stimulatie moet je echt een tarzan dildo kopen. deze Tarzan vibrators zijn op vele manieren in te stellen. Denk hierbij aan de kop van de vibrator, parels maar ook de cilitorale stimulatie is in te stellen. Deze verschillende instellingen van de tarzan vibrator zijn afzonderlijk in te stellen zodat je voor een snel orgasme kan gaan maar ook voor een wat langzamer orgasme. Wist je dat er nu ook tarzan vibrators zijn die kunnen stoten? Dus wil je een vibrator kopen die alles kan moet je voor de tarzan vibrator gaan,

tarzan vibrator

Hier hebben dus een aantal vibrators behandeld zodat jij de juiste keuze kan maken om een vibrator te kopen. We wensen je dan ook veel spannende nachten toe met je nieuwe vibrator.

Vibrators kopen? Lees eerst deze pagina – Erotiek Accessoires (erotiek-accessoires.be)

© 2021 - 2024 penissleeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel